Bij ons
draait alles
om jouw auto

Welkom bij Snella Autowas, dé ultramoderne en milieuvriendelijke wasstraat. Wij streven naar een uitstekend wasresultaat en tegelijkertijd de levensduur van jouw auto verlengen. Onze geavanceerde wassystemen en milieuvriendelijke benadering maken ons de ideale keuze voor het reinigen van jouw voertuig.

Het team van 
Snella Autowas

Ons geavanceerde wasstraatsysteem staat klaar om jouw auto grondig te reinigen terwijl jij comfortabel in je auto zit. Of het nu gaat om een snelle opfrisbeurt of een uitgebreide reiniging, wij bieden de beste service met een glimlach.
Jan van Rhijn
Eigenaar
Rob van Geldorp
Bedrijfsleider
Erik van Tol
Assistent bedrijfsleider
Eric Imthorn
Wasstraatmedewerker

Onze missie

Bij Snella Autowas streven we naar meer dan alleen een schone auto. We streven naar tevredenheid bij elke klant, een positieve impact op het milieu en innovatieve oplossingen voor autoreiniging. Met onze focus op kwaliteit, service en duurzaamheid willen we jou een onvergetelijke ervaring bieden bij elke wasbeurt.

Onze aanpak

Bij Snella Autowas geloven we in een zorgvuldige aanpak om jouw auto in optimale staat te houden. Onze textiel wasborstels, die geen sporen achterlaten op de autolak, in combinatie met de polijstende werking zorgen voor een ongeëvenaarde glans. Bovendien werkt ons systeem uitsluitend met osmose-water, waardoor jouw auto vlekvrij opdroogt en straalt als nooit tevoren.

Ervaar het zelf

Bij Snella Autowas geloven we in het creëren van een schonere toekomst, niet alleen voor onze klanten, maar voor de hele planeet. Met innovatieve technologieën en duurzame praktijken streven we ernaar om het autowassen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Kies voor Snella Autowas en draag bij aan een groenere wereld, één wasbeurt tegelijk.