Duurzaam Snella

Bij Snella Autowas streven we naar meer dan alleen een stralende auto. We hebben een diepgewortelde toewijding aan het milieu en nemen actief maatregelen om onze impact op de planeet te minimaliseren. Ontdek hoe we duurzaamheid in elke fase van ons wasproces integreren, van watergebruik tot energie-efficiëntie.

Milieuvriendelijke 
producten

Onze toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan water alleen. Alle shampoos en producten die we in onze wasstraat gebruiken zijn biologisch afbreekbaar en vriendelijk voor het milieu. Door te kiezen voor groene reinigingsmiddelen verminderen we onze ecologische voetafdruk en zorgen we voor een schonere omgeving.

Water voor 90% recyclen

Bij Snella Autowas begrijpen we de essentie van grondig wassen. We gebruiken ongeveer 500 liter water per auto, maar laten het overgrote deel ervan niet verloren gaan. Met onze geavanceerde technologie voor waterrecycling hergebruiken we bijna 90% van al het water dat we gebruiken. Van opvangen tot filtreren, elk proces is ontworpen om waterverbruik te minimaliseren en het milieu te sparen.

Energie en
efficiëntie

Bij Snella Autowas streven we naar energiezuinige oplossingen in al onze processen. Onze machines zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals frequentieregelaars en sensors, die ervoor zorgen dat we alleen energie verbruiken wanneer dat nodig is. Bovendien wordt een aanzienlijk deel van onze energiebehoefte opgewekt door onze zonnepanelen, waardoor we onze impact verder verminderen.
Bij Snella Autowas geloven we in het creëren van een schonere toekomst, niet alleen voor onze klanten, maar voor de hele planeet. Met innovatieve technologieën en duurzame praktijken streven we ernaar om het autowassen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Kies voor Snella Autowas en draag bij aan een groenere wereld, één wasbeurt tegelijk.